Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Afhankelijk van uw omstandigheden en de aard van uw schulden stelt de bank vast of uw schulden kunnen worden betaald door een saneringskrediet of een schuldbemiddeling.

Oorzaken Schulden Indien u aan de voorwaarden voldoet, vraagt de Kredietbank Noord-West de saldi van de schulden op bij de schuldeisers. Een lening kan altijd goedkoper, wordt nog steeds gezegd. Hij of zij zal samen met u duidelijk proberen te krijgen op welke manier de schulden zijn ontstaan en hoe u nieuwe schulden kunt voorkomen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Afhankelijk van uw omstandigheden en de aard van uw schulden stelt de bank vast of uw schulden kunnen worden betaald door een saneringskrediet of een schuldbemiddeling. Indien nodig kan een maatschappelijk werker u verwijzen naar het naar het Budget Advies Centrum BAC.

Als een of meer schuldeisers niet akkoord gaan, gaat de schuldregeling niet door. Een scheiding kan hoge kosten en veel problemen met zich meebrengen. Uw aflossingsruimte is lager dan het totaal van de maandelijkse aflossingen. Na een jaar nog eens nagerekend blijkt de rente toch weer erg hoog, in totaal, over dat jaar. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Uw partner werkloos wordt van tweeverdiener naar éénverdiener. Misschien is het nu duidelijk waarom u financieel niet uitkomt.