Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
De advocaat adviseert en lost problemen op in verband met .

Een Advocaat Mijn buurman bouwt een garage tot tegen de gemeenschappelijke haag. De ene wijziging volgt de andere op en het tempo waarop dit gebeurt versnelt maar. De advocaat houdt zijn cliŽnt nauwgezet op de hoogte van de evolutie van de hem vertrouwde opdracht. Voor meer uitgebreide informatie verwijzen we u graag door naar onze uitgebreide sectie. De taak van de curatoren is het dagelijks beheer uitvoeren over een failliete boedel.

Dit wil niet zeggen dat de advocaat blindelings rekent. Ik nader mijn pensioen en zou de aandelen in mijn bedrijf graag overdragen aan mijn kinderen. De advocaat waakt over de eerbiediging van rechten en vrijheden. Ik vrees dat ik de voorwaarden van mijn echtgenoot zal moeten aanvaarden.

De advocaat is de vertrouwenspersoon van zijn clÔent en gehouden tot het beroepsgeheim. Uw concurrenten lappen de eerlijke handelsgebruiken aan hun laars. De verdediging van de belangen van de cliŽnt die hij met eerbied voor de wet en de deontologie behartigt is de eerste bekommernis van de advocaat. Het aanwezige actief realiseren en verdelen onder de schuldeisers.

De advocaat staat u bij, zowel voor de rechtbanken als bij arbitrage. Mijn onderneming verkeert in financiŽle moeilijkheden. De reputatie van de advocaat in plaatselijke rechterlijke kringen. De fiscale wetgeving is langzamerhand minder en minder doorzichtig aan het worden.

De advocaat geeft raad, onderhandelt en verdedigt met de toewijding die de eer van zijn beroep vereist. Een oud medewerker wordt uw concurrent, snoept niet alleen uw cliŽnteel af, maar gaat ook lopen met uw beste personeelsleden. De ervaring die de advocaat heeft met gelijkaardige rechtszaken als de uwe.