Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Een voorbeeld van een algemene voorziening is de rolstoel-pool.

De toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers variŽert per locatie. Reparaties en onderhoud worden uitgevoerd door de leverancier. De firma Beenhakker Revacore uit Nijmegen levert de rolstoel. Leerlingen van het reguliere onderwijs die vanwege een handicap niet of niet zelfstandig gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer, kunnen zich beroepen op leerlingenvervoer. Een voorbeeld van een algemene voorziening is de rolstoel-pool. Er is geen keuring vereist bij de aanvraag voor een instellingskaart. Na afloop van de geldigheidsduur van de kaart wordt uw situatie opnieuw bekeken om te beoordelen of u nog steeds in aanmerking komt voor een GPK.

Mijn alleenstaande vader is niet meer in staat om een maaltijd te bereiden. Beenhakker Revacore en zonodig kan dit ook bij u thuis gebeuren. Het bedrijf is voor spoedreparaties 24 uur per dag bereikbaar. Na een enorme verbouwing van bijna twee jaar is het Spoorwegmuseum helemaal vernieuwd. Deze regeling wordt uitgevoerd door de gemeente Beuningen, afdeling Onderwijs.

De kasteelruÔne is helaas nog slecht toegankelijk voor mindervaliden. Een rollator wordt verstrekt door de zorgverzekeraar, niet door de gemeente.