Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Faillisement is geen oplossing, daar blijf je levenslang aan vast zitten.

Faillisement Aanvragen Klanten die vooruit hebben betaald zijn bij een faillisement zo goed als zeker hun geld kwijt. Bovenop de reeds bestaande schulden is nu nog een flinke belastingschuld gekomen. Faillisement is geen oplossing, daar blijf je levenslang aan vast zitten. Een schuldeiser die een vordering heeft die niet wordt betaald.

Wel effectief bij bedrijven die niet failliet gaan. Ik hoop dat er hier mensen zijn die kennis van zaken hebben en mijn vraag wat betreft kinderspullen kunnen beantwoorden. Door De Vliegers uitspraken haakten geldschieters af en klopten schuldeisers aan de deur. Mijn onderneming is failliet en de inventaris is verkocht. Een soortgelijke oplossing als in een faillissement. Vorige week ging Dutchbird, ook onderdeel van Exel Aviation, failliet.

Met dit verschil dat u na ongeveer drie jaar schulden vrij bent. De schuldenaar wordt daarvoor opgeroepen; hij mag zich verweren. Curator Vondeling-Van Veen van het advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef bleek niet voor commentaar bereikbaar. Hij zal hiervoor van de bankier een zogenaamde boedelkrediet bedingen. De enige optie was de zaak te sluiten, want met schulden en een huur achterstand mag je hier niet je bedrijf verkopen, eerst betalen en dan praten. Zodra er dan weer inkomsten zijn in wat voor vorm dan ook, moeten deze weer worden afgedragen tot op het minimun bijstands niveau. Het bedrag van de behandeling kon pas op de dag zelf betaald worden en de nazorg voor al hun klanten gaat gewoon door in het Spaarne ziekenhuis.