Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

Lening Op Afbetaling Maar waar moet u nu op letten bij het snel afsluiten van een krediet. Deze categorie bevat 5 brieven waarin bezwaar gemaakt wordt tegen extra incassokosten die in rekening zijn gebracht. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Deze categorie is nu wel redelijk gevuld dus de volgende update zal in een andere categorie zijn. De eerste was dat we in de internet top 100 staan, op de 59ste plaats met mijnbrieven. Vervolgens wordt er rekening gehouden met uw burgelijke staat en uw leeftijd. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

De weblog moet natuurlijk ook nog aangepast worden, dit hoop ik in de loop van deze week te kunnen doen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Nieuwe categorie Er is een nieuwe categorie bijgekomen, namelijk incasso. Om met spoed geld te lenen kunt u bijna overal terecht.

Deze nieuwe categorie genaamd werkzaamheden, bevat voorbeeld brieven die tonen hoe u schriftelijk bezwaar kunt maken tegen werkzaamheden die u heeft laten uitvoeren. Leuke ontdekkingen Ik deed vandaag twee leuke ontdekkingen. Er zijn onder de categorie huur ook weer 5 voorbeeldbrieven bijgekomen. Ook zijn er weer 5 nieuwe voorbeeldbrieven toegevoegd onder de categorie huur. Vooralsnog bevat deze categorie slechts drie brieven, maar dit zullen er spoedig meer worden.

Er zijn vier nieuwe brieven bijgekomen onder de categorie werkzaamheden. Deze nieuwe categorie heet bezwaren of klachten en bevat momenteel 3 voorbeeld brieven over diverse onderwerpen. Jan Brouwer, de voormalig bestuursvoorzitter van Schuitema, wordt door de Raad van Commissarissen van concurrent Laurus voorgedragen als de nieuwe chief executive officer van het geplaagde supermarktbedrijf. Weblog is ook in het nieuw Vandaag heeft de weblog ook een nieuw uiterlijk gekregen. Dat heeft Laurus donderdag voorbeurs bekend gemaakt. Nieuwe categorie Er is wederom een categorie bijgekomen.