Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Zaken als een rolstoel, een doorligmatras en krukken zijn nu niet te krijgen.

Krukken Lenen Moest eigenlijk al zonder krukken kunnen lopen!Maar lukt nog niet al te best. Zo konden we samen iets van het Licht van Kerst laten schijnen in de donkere Roemeense huizen. Aan het lenen van hulpmiddelen en verpleegartikelen zijn geen kosten verbonden, tenzij u een artikel langer nodig heeft dan zes maanden. Hoop dat je straks na goed herstel weer kunt gaan volleyballen. Maar ik laat de moed niet zakken, ondanks dat zonder krukken niet vlekkeloos gaatdus voor afstandjes maken pak ik toch de krukken anders loop ik helemaal te weinig blijf ik positief dat het toch iedere dag ietsje pietsje vooruit gaat. Loophulpmiddelen vallen onder de Regeling Hulpmiddelen.

Hij kan zich door de modderstraten slechts voortbewegen op een paar krukken die hij zelf van takken heeft moeten maken. Dus voor iedereen zal toch het herstel anders verlopen of je nu wel op geen brace hebt. Zaken als een rolstoel, een doorligmatras en krukken zijn nu niet te krijgen. Ik denk dat je best wel vertrouwen in de artsen kunt hebben, als ik jouw verhaal zo lees ben je volgens mij goed geholpen.

Met die krukken lopen is ook een ramp, krijg ook last van de polsen en schouder en linker heup. Dat heeft Laurus donderdag voorbeurs bekend gemaakt. Affijn probeer in huis wel af en toe zonder krukken maar dat gaat toch nog niet geweldig. Het valt mij toch wel tegen voor wat betreft de pijn. Na een flinke tocht door de modder, lopen de artsen het zigeunerdorpje in. Ik kan niet wachten tot alles weer een beetje normaal is.

De Roemeense overheid vergoedt namelijk alleen maar de salarissen. Hoi,Ik heb vorige week mijn scheenbeen gebroken en op 2 plaatsen mijn kuitbeen. Tegelijk komen de mensen en kinderen uit hun huizen. Nu we proberen de moed er maar in te houden, het kan niet anders.

Jaar na jaar en afdeling na afdeling werd door een stel enthousiaste vrijwilligers onder handen genomen. Een complete keuken die overbodig was in een ziekenhuis uit Zierikzee werd vervoerd naar Baraolt en doet daar nu al tien jaar dienst! En wat te denken van het voedsel. Hoi,Je kunt veel hierover lezen bij dubbele enkelbreuk, daar hebben veel lotgenoten hetzelfde geschreven. Ja echt, op de fiets, met zijn spullen in een rugzakje.